Kennisplatform voor noord holland

DeltaSafe Groep: alles op het gebied van bedrijfsveiligheid Bedrijf breidt uit in Noord-Holland

Geplaatst op 24 oktober 2024

Alles onder één dak op het gebied van bedrijfsveiligheid. Daar staat DeltaSafe Groep voor. En het gaat goed met het bedrijf in Amsterdam-Noord! Zo heeft DeltaSafe buiten Amsterdam, steeds meer klanten uit omliggende gebieden, zoals de Haarlemmermeer. Algemeen directeur Peter Wolfs vertelt ons er meer over.

Al ruim 30 jaar is DeltaSafe expert op het gebied van beveiliging. Kenmerkend aan het bedrijf is het totaalpakket van beveiligingsdiensten en veiligheidsproducten. Denk aan verschillende beveiligings- en brandveiligheidssystemen, meldkamerdiensten en beveiligers die komen kijken als het alarm afgaat. DeltaSafe heeft dit allemaal onder één dak, waardoor de diensten ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn voor de klant. Peter vult aan: “Door ons totaalpakket en een overname van een beveiligingsbedrijf in Haarlem, krijgen wij steeds meer klanten uit de rest van Noord-Holland.”

Uitbreiding van beveiliging en regio

Door een overname van een beveiligingsbedrijf in Haarlem vorig jaar, breidt DeltaSafe nu vooral in de Haarlemmermeer uit. Peter: “Met die overname hebben wij nu ook alles op het gebied van brandveiligheid in huis. Zo installeren en onderhouden we brand- en ontruimingsinstallaties, naast de andere veiligheidsinstallaties die we al in ons pakket hadden. Met het aanbieden van die laatste veiligheidsdienst bieden we nu een prachtig totaalpakket aan richting bestaande klanten én nieuwe klanten. We zien vooral een grote klantenstijging in Haarlem en de regio eromheen.”

Beveiliging, systemen en service

Het totaalpakket van DeltaSafe bestaat uit drie onderdelen: DeltaSafe Beveiliging, DeltaSafe Systemen en DeltaSafe Service. Peter legt uit: “Binnen DeltaSafe Beveiliging leveren wij de beveiligers, hospitality-medewerkers en mobiele surveillance voor de beveiliging van bedrijfspanden. DeltaSafe Systemen is het technische gedeelte, dus het leveren, installeren en onderhouden van onder andere camera-, inbraak- en brandmeldsystemen en het leveren van meldkamerdiensten. En onder Service vallen onze opleidingen, zoals BHV en EHBO. Deze trainingen organiseren we op onze leslocatie in Amsterdam-Noord, maar ook op locatie bij de klant. Onze enthousiaste docenten maken er altijd een mooie dag van. Maar ook het leveren, controleren en onderhouden van beveiligingsartikelen hoort bij onze service, zoals brandblussers, AED’s en EHBO-kisten. Bedrijven kunnen al deze diensten apart, maar ook tegelijk bij ons afnemen. Dit totaalpakket heet bij ons 3-in-1 SmartSafe.”

Voor iedere klant de juiste beveiliging

De ruim 100 medewerkers van DeltaSafe werken voor verschillende soorten bedrijven, van eenmanszaken tot hele grote bedrijven. Peter: “Voor iedere type klant kunnen wij de juiste beveiliging en beveiligers leveren. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze SafeHosts. Dit zijn gastheren en gastdames, met beveiligingsdiploma’s. Zij zijn opgeleid in de beveiliging, maar ook op het gebied van gastvrijheid: een mooie combinatie en zeer geschikt voor een groot gedeelte van onze klanten. Ze zijn een visitekaartje van het bedrijf en in het geval van calamiteiten zijn zij voor ieders veiligheid getraind om te de-escaleren. Voor bijvoorbeeld nachtwerk op een industrieterrein worden er ander soort beveiligers gevraagd. Ook deze kunnen wij leveren. We bieden daarnaast onze mobiele surveillance aan: bij een alarmmelding controleren de surveillantes de locatie en nemen de benodigde vervolgstappen. Kortom: voor elke bedrijfslocatie en/of moment hebben wij dus de juiste type beveiliger en beveiligingsdienst. Het DeltaSafe totaalpakket!”

DPG Media

Een voorbeeld van een grote klant die het totaalpakket afneemt is DPG Media. Peter: “DPG Media is de grootste mediagroep van Nederland; we bedienen deze groep op landelijk niveau. Begin dit jaar heeft het bedrijf het nieuwe hoofdkantoor Mediavaert geopend. Met een omvang van 44.700 vierkante meter behoort Mediavaert tot de grootste houthybride kantoorgebouwen van Europa. Daar doen wij nu de complete beveiliging, 24-7, met verschillende beveiligers, receptiemedewerkers, servicemedewerkers en SafeHosts. Binnen het gebouw werken verschillende grote mediabedrijven, zoals landelijke kranten, tijdschriften en radiozenders. Het is een soort klein dorp, waarbij uiteraard heel veel komt kijken op het gebied van beveiliging en hospitality. Kortom: een uitstekende en uitdagende klus voor ons!”

Duurzaamheid en kwaliteit

Uniek aan DeltaSafe is dat de eerder genoemde mobiele surveillancedienst in volledig elektrische auto’s rijdt. Peter: “Daarmee hebben we al voorgesorteerd op de duurzame ontwikkelingen van grote steden, zoals Amsterdam en Haarlem. Op den duur zijn de centra alleen nog maar met groene auto’s goed bereikbaar. Inmiddels hebben we 18 elektrische auto’s rondrijden.” Maar het bedrijf kijkt ook op kwaliteitsgebied naar de toekomst. Peter: “Wat betreft onze kwaliteitsniveau zijn we continu bezig. We zorgen dat we de juiste beveiligingskeurmerken behouden en zijn lid van het VEB, Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Ook zijn we in het bezit van de milieunormering ISO14001 en ISO 26000, een normering voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel zijn we in de afrondende fase van de ISO normering 9001. Dit is de norm voor kwaliteitsmanagement en is één van de meest geïmplementeerde normen binnen organisaties. Zo blijven we ook kritisch kijken naar ons eigen bedrijf en de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen.”

Gratis beveiligingscheck

Voor ondernemers en/of bedrijven die nog niet bekend zijn met DeltaSafe is de gratis beveiligingscheck van DeltaSafe interessant. Peter: “Ondernemers en bedrijven kunnen bij ons altijd deze gratis check online aanvragen voor al onze diensten. Via een speciaal formulier op de website kunnen bedrijven zich hiervoor aanmelden. Vervolgens geven wij een uitgebreid advies. Daarin staat welke maatregelen het bedrijf nodig heeft om het bedrijfspand optimaal te beveiligen. Uiteraard ontvangt het bedrijf in kwestie ook een offerte met de kosten om dit advies uit te voeren. Het advies en de offerte zijn gratis en vrijblijvend, dus niemand is tot iets verplicht.”

DeltaSafe is gevestigd op Netwerkweg 15D in Amsterdam. Voor alle informatie over DeltaSafe zie de gloednieuwe website www.deltasafegroep.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: