Kennisplatform voor noord holland

Techniek met passie

Geplaatst op 22 oktober 2024

Op de cover van deze editie van Kijk op Noord-Holland Zuid zetten we Luc Bronkhorst, directeur van Bosma & Bronkhorst, in de schijnwerpers. Het familiebedrijf Bosma & Bronkhorst is een moderne succesvolle onderneming met 130 goed opgeleide medewerkers in vaste dienst. Luc vertelt: “We zitten in diverse segmenten van de elektrotechniek, zoals energietechniek, automatisering en aandrijftechniek. We hebben een eigen panelenbouw-, plaatwerk- en constructiewerkplaats en bieden onze klanten 24/7 service en onderhoud. We weten onze expertise zó te combineren, dat we de meest ideale oplossing voor onze klant kunnen bieden. Met trots presenteren we nog vele andere verhalen en ambities van ondernemers uit Noord-Holland Zuid, ook deze editie staat vol met verhalen over duurzaamheid, technische ontwikkelingen, ondernemerschap en samenwerking.

Derde generatie

Inmiddels is de derde generatie Stet, broers Kay en Luc, aan zet om het transportbedrijf Stet Heemskerk, met drie vestigingen in Heemskerk, Harlingen en Boskoop, op te stoten ‘in de vaart der volkeren’. De broers richten zich op nichemarkten en zien daar nog voldoende groeimogelijkheden en nieuwe kansen. Luc vertelt: “Wij zijn met onze 28 auto’s weliswaar een bescheiden speler in de transportwereld, maar in de nichebranche (waarin wij actief zijn), de sierteeltsector, telt ons familiebedrijf mee. In de Noordelijke provincies zijn we ten aanzien van de aanvoer van sierteelt naar tuincentra zelfs marktleider.”

SHIPM8

De alles-in-één maritieme applicatie van KVSA, de logistieke dienstverlener en maritieme IT-specialist in IJmuiden. SHIPM8 biedt bedrijven in de maritieme sector een enorme efficiëntieslag in hun bedrijfsprocessen. Directeur Florian Vreeburg: De scheepvaartmarkt staat bekend om zijn complexiteit en variabiliteit, waar geen enkele situatie hetzelfde is. SHIPM8 biedt daarom een flexibel en aanpasbaar platform dat inspeelt op de unieke behoeften van elk maritiem bedrijf.” Projectmanager Marc Maas voegt toe: “SHIPM8 beschikt over een complete set tools om de processen binnen de organisatie in kwestie te optimaliseren. Hierbij kun je denken aan een scheepsdossier, een AIS Kaart, een facturatiemodule, een systeem voor je bestellingen en nog veel meer. Er zijn zowel standaard modules als modules die we instellen op de specifieke wensen en behoeften van de klant.”

Maar dat is niet alles wat deze editie van Kijk op Noord-Holland Zuid te bieden heeft. Wederom een nummer vol inspirerende verhalen en initiatieven van talloze andere ondernemers die in hun eigen vakgebieden bijdragen aan het prachtige ondernemersklimaat in Noord-Holland. Van technische innovaties tot duurzame oplossingen en van nieuwe generaties tot uitbreidingen, alle unieke verhalen zijn het waard om verteld te worden. Laten we samen blijven ontdekken wat onze regio zo uniek maakt.

Blader snel verder en laat u inspireren door uw collega-ondernemers. Wilt u ook als ondernemer in the picture staan? Neem dan contact met ons op en wees verzekerd van exposure van kwaliteit.

Martin Glim
Media-adviseur

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: